Hirdetés

Reboot nem, folytatás még jöhet a The Office-hoz

|

A The Office egykori showrunnere eloszlatta a pletykákat, de hozzátette, hogy azért még nem hagyná hátra teljesen a sorozatot.

Hirdetés

Greg Daniels rendezőt leginkább arról ismeri a világ, hogy tetőalá hozta a The Office sorozat amerikai verzióját. A széria hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött, és hiába van szó egy relatíve régi produkcióról, sokan reménykednek még új The Office tartalmakban.

Részben ennek is köszönhető, hogy felröppentek egy potenciális reboot projekt körüli pletykák. A rebootok és spin-offok Hollywoodjában nem nehéz elképzelni egy ilyen terv létezését, de Greg Daniels kategorikusan tagadta a híreszteléseket.

Hirdetés

A Collidernek adott interjújában elmondta, hogy ugyan voltak tárgyalásai az NBC-vel (a The Office eredeti csatornája), de rebooton egyáltalán nem dolgoznak. Ami viszont ennél érdekesebb, hogy Daniels nagyon szívesen gyártana még új tartalmakat a The Office-hoz. Egy spin-off sorozattól vagy egy esetleges új szezontól sem zárkózna el.

Így fogalmazott:

"A lényeg, hogyha lesz bármi is, amit bejelenthetek, akkor azt biztosan be fogom jelenteni."

Rengetegen keresnének nem kevés pénzt azzal, ha sikerülne összehúzni a The Office csapatát még egy irodai munkanapra - vagy többre. Meglátjuk, hogy ebből az álomból lesz-e valaha valami.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)