Hirdetés

Végre hivatalosan is eldőlt, hogy Palpatine teremtette-e Anakin Skywalkert, avagy sem

|

Sok rajongó egy képregényes történetszál alapján gyártott elméleteket, a Lucasfilm most pontot tett az ügy végére.

Hirdetés

A Darth Vader: Dark Lord of the Sith című képregénysorozat záró füzetében egy jelenetsor utalt egyes rajongók szerint arra, hogy maga Palpatine teremtette az Erő használatával Anakint, és így gyakorlatilag az ő volt az apja. Ezt a feltételezést viszont a Lucasfilm Story Group most végre valahára cáfolta.

Hirdetés

Az említett füzet egyik oldalán látható Palpatine Shmi Skywalker mögött állva, így sokan azt gondolták, hogy valahogy manipulálta a nőt, és köze van Anakin megteremtéséhez. Mivel Anakin múltjáról elég keveset tudni, érthető, hogy sokan összekötötték Palpatine-nal. A Lucasfilm Story Group kreatív vezetője, Matt Martin viszont kifejtette, hogy nem ez a helyzet, és a látott jelenet csupán Anakin képzeletében zajlik.

"Az egész Anakin fejében játszódik. Ezt kétségtelenül állíthatom, hiszen én is dolgoztam a képregényen. Nem arra utaltunk, hogy Palpatine valamilyen módon Anakin apja lenne."

- nyilatkozta Martin. George Lucas egyébként többször is hangsúlyozta azon törekvését, hogy Anakin igazi eredettörténetét semmilyen médium ne mutassa be, így értelemszerűen a Darth Vader: Dark Lord of the Sith füzetek se erre törekedtek. A szóban forgó képeket alább láthatjátok.

Ti örülnétek, ha mégis kiderülne Anakin múltjának minden részlete, vagy izgalmasabb inkább találgatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)