Hirdetés

Ozzy Osbourne és a Megadeth is feltűnik a DC képregényeinek borítóján

|

A gyűjtők már fenhetik a fogukat: a DC Comics igazán vadra veszi a figurát a Dark Knights: Death Metal nemzetközi kiadásában.

Hirdetés

Aki elég ismerősen forog a DC képregényeinek világában, az bizonyára kellemes emlékeket ápol a 2017-es Dark Knights: Metal című crossover-eseményről, melyben Batman egy sötét multiverzumot fedezett fel a DC multiverzum alatt, önmaga 7 gonosz verzióját rászabadítva az addig ismert világra.

A remek kritikákat bezsebelő sztori tavaly nyáron végül 7 részes folytatást is kapott, a még keményebb című Dark Nights: Death Metal képében. Ebben a DC hősei epikus harcot vívnak a Denevérember Batman aki nevet (Batman Who Laughs) elnevezésű változatával, akiben a Sötét Lovag fizikai képességei összeforrtak a Joker pszichopata szadizmusával és humorérzékével.

Hirdetés

Az előző sorozat sikerét megismétlő történet csak nemrég ért véget az Egyesült Államokban, hamarosan pedig a nemzetközi rajtra is sor kerül. A DC igazi ínyencséggel készül a jeles alkalomra, az új kiadások címlapjain ugyanis különféle metal bandák szerepelnek majd, bónuszként az általuk jegyzett bevezetővel és exkluzív interjúkkal.

A Dark Nights: Death Metal eredeti változatának egyik címlapja.
A Dark Nights: Death Metal eredeti változatának egyik címlapja.

Az első számot a Megadeth ékesíti Juanjo Guarnido rajzával, a másodikat a Ghost Werther Dell' Ederától, a harmadikra Giovanni Timpano és Antonio Fuso hozza el a Lacuna Coilt, a negyediken az Opethet láthatjuk majd Mathieu Lauffray-től, az ötödikre Sepultura kerül Rafael Albuquerque keze által, a hatodikra Santi Casas kanyarítja fel a Dream Theathert, a befejező számot pedig Ozzy Osbourne koronázza Marco Mastrazzótól.

A széria márciusban indul Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, Brazíliában, Mexikóban, és Argentínában, majd a befejezést követően Oroszország, Lengyelország, Csehország, Korea, valamint Japán is megkapja a nemzetközi kiadás különleges gyűjtői változatát (Dark Nights: Death Metal Collectors' Omnibus Edition). Ezekben az országokban érdemes hát kutatni, ha lecsapnál a füzetekre, esetleg egy sörözős prágai kiruccanás formájában, már ha lecseng a vírus…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)