Hirdetés

Így még tuti nem hallottad Az ötödik elem áriáját

|

A filmben is látott előadás nem kevés számítógépes segítséggel készült, mert sokak szerint gyakorlatilag lehetetlen elénekelni. Úgy látszik, hogy ezt az énekesnőt erről nem értesítették.

Hirdetés

Milla Jovovich klasszikusát néhány hónappal ezelőtt már előszedtük, amikor Adam Savage elkészítette a világ legmenőbb fegyverreplikáját, most azonban egészen más oldalról közelítjük meg a dolgot.

Az elmúlt napok egyik legfelkapottabb videója a neten Jane Zhang előadása, aki egy koncerten a filmben is elhangzó darabot adta elő élőben. Ez elsősorban azért különleges, mert a filmben Diva Plavalaguna énekét anno a digitális techonlógia segítségével rögzítették, ugyanis az extra hangszálakkal rendelkező karakter dalát egyszerűen képtelenség felénekelni. 

Az előadás eleje sem piskóta, de 3:10-nél indul be igazán a dolog. Le a kalappal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)