Hirdetés

Megvan, mikor jön Netflixre a One Piece

|

A népszerű animesorozattal bővül hamarosan a kínálat.

Hirdetés

A Shonen Jump csodagyereke, az 1997. óta futó manga feldolgozása, a One Piece anime már teljesen leengedett vitorlákkal hasít a Netflix felé. A streaming óriás egy élőszereplős verzióval is készül, de annak sorsa jelenleg bizonytalan. Addig is, amíg kiderül, hogy mikor folytatódhat az a projekt, a Straw Hat Pirates kalandjaiból felzárkózhatunk.

Hirdetés

Első körben az anime első 130 része fog felkerülni, melyek az East Blue sztoriszálat és az Alabasta sztoriszálat dolgozzák fel. Ez ugyan meglehetősen csekély része a több mint 900 részes sorozatnak, de kezdésnek nem rossz, ráadásul ha a Netflix az egészet egyszerre tenné fel, akkor a szériát nem ismerő érdeklődők valószínűleg tovább is lapoznának az epizódszámot látva.

Az epizódokat várhatóan június 12-től pörgethetjük majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)