Hirdetés

A Netflix élőszereplős One Piece sorozattal készül

|

Ez biztosan mindenki szerint egy remek ötlet.

Hirdetés

A Netflix ismét megpróbálkozik egy élőszereplős anime-adaptációval. Az eddigi projektjeik a gyenge közepestől (Bleach) a vállalhatatlanig (Death Note) terjedtek, így őszinte rettegés vett hatalmába minket, amikor bejelentették, hogy újra megpróbálják, és ezúttal Eiichiro Oda One Piece szériáját veszik alapul.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk, hogy egy sorozatról van szó, a showrunneri pozíciókat pedig Steven Maeda (Lost, CSI: Miami) és Matt Owens kapták. A stábról nem tudunk többet, és az első évad megjelenési dátuma is ismeretlen. A hivatalos bejelentés szerint a manga írója felügyelni fogja a munkálatokat, így azért nincs veszve minden remény.

Ti mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)