Hirdetés

Oké, hogy a Deadpool 3-ban szerepel Rozsomák, de mi lesz akkor a Logannel?

|

A 2017-es film marad Hugh Jackman tökéletes hattyúdala, vagy megkavarja a dolgokat az új film?

Hirdetés

Szeptemberben dobta le az atombombát Ryan Reynolds a Deadpool 3 kapcsán: Hugh Jackman visszatér Rozsomák (vagy Farkas, de mindenképpen Wolverine) szerepében. A bejelentés persze ezer kérdést vetett fel, a rajongók pedig arra voltak kíváncsiak, hogy mi a helyzet a Marvel-filmek egyik legjobbikának tartott 2017-es Logannel, amelynek végén - vigyázz, ha egy kő alatt éltél, spoiler következik! - meghal a már idős, gyenge, életunt Farkas, akinek mutáns képességei is gyengültek.

Hugh Jackman most egy podcast vendége volt; a SiriusXM műsorvezetőinek elmondta: a visszatérés nem rondít bele James Mangold filmének történetébe.

Hirdetés

Mint magyarázta, a Marvel-filmek egyébként is gyakran játszanak az idősíkokkal és a multiverzummal, Rozsomák tehát lazán felbukkanhat Deadpool oldalán, "mert, tudjátok, tudomány". Az nem derült ki szavaiból, hogy ugyanazt a karaktert alakítja-e, csak éppen évekkel a Logan eseményei előtt (az a film 2029-ben játszódott), vagy esetleg egy másik univerzumból érkezik-e.

Maga Reynolds az előbbire utalt még szeptemberben: mint mondta, a Deadpool 3 máskor játszódik majd, azaz nem nyúlnak a Loganhez. Mangold pedig így is, úgy is boldog: szerinte a Logan mindig ott lesz a rajongóknak, azt pedig alig várja, hogy kiderüljön, milyen örültséget találnak ki Reynoldsék. Az mindenesetre biztos, hogy nagyon erőszakos film lesz - ez mondjuk nem lephet meg senkit, aki látott legalább két képkockát az első két részből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)