Hirdetés

Nincs elfelejtve: rendezője is lett a Henry Cavill-féle Hegylakó reboot filmnek

|

A John Wick-filmek rendezője szállíthatja nekünk.

Hirdetés

Chad Stahelski korábban kaszkadőrként és kaszkadőr-koordinátorként dolgozott: olyan filmek mutatványaiból és harci koreográfiáiból vette ki a részét, mint a Mátrix, a Pókember 2 és a Constantine, aztán 2014-ben David Leitch-csel együtt megrendezte első filmjét, a John Wicket, amelyből jól tejelő franchise lett. Stahelski visszatért rendezőként mindegyik résznél, legutóbb a John Wick: 4. felvonással ment nagyot. Közben számos projekttel szóba hozták már, de leginkább a Ghost of Tsushima adaptációjával van elfoglalva, viszont akadt egy másik terve is, ami ígéretes volt. 

Úgy volt, hogy már 2022-ben elindul a Hegylakó reboot forgatása Henry Cavillel a főszerepben, amiből aztán nem lett semmi, olyannyira, hogy Stahelski idén augusztus végén elmondta: még a történettel vannak elfoglalva, amelybe az 1986-os film mellett a sorozatok elemeit is beleviszik. 

Hirdetés

Most a Deadline értesülései szerint nagyot lépett előre a reboot a megvalósulás felé, ugyanis a Lionsgate az amerikai filmpiacra viszi a projektet, hogy értékesítse azt. Állítólag egy nagy költségvetésű, 100 millió dolláros büdzsét meghaladó akció-fantasyként képzelték el, amelyet Stahelski úgy jellemzett, hogy "John Wick kardokkal", Cavill neve pedig értékes hívószó lehet hozzá. 

A honlap úgy tudja, hogy az illetékesek szeretnék, ha 2024-ben elkezdhetnék forgatni a filmet, amely pozitív lehet a filmpiacon vásárlók számára, mivel a jelenleg is folyamatban lévő színészsztrájk csökkentette azon projektek számát, amikből válogathatnak. Tekintve, hogy Henry Cavillre már nem tart igényt sem a Vaják sorozat, sem a DC, és egyetlen franchise-a maradt, a Warhammer, valószínűleg be tudja majd sűríteni az idejébe a halhatatlanságot. Már csak Stahelskinek kellene szabadnak lennie, ugyanis a Lionsgate nagyon szeretné összehozni vele a John Wick 5-öt

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)