Hirdetés

Nicolas Cage kiakadt azon, ahogy belerakták őt a Flash filmbe

|

A színész nem csak a cameóról, a mesterséges intelligenciáról is elmondta a véleményét.

Hirdetés

Bár nem volt egyszerű szülés az önálló Flash film (aminek olyan problémákkal kellett szembenéznie, mint a stúdióváltás, Henry Cavill lecserélése és Ezra Miller botrányai), ettől még tény, hogy csúnya bukás lett kritikailag és anyagilag is. Andy Muschietti (Mama, Az 1-2) szuperhősfilmje a The Hollywood Reporter jelentése szerint mintegy 300 millió dollárjába kerülhetett a Warner Bros.-nak, ehhez képest globálisan kicsivel több mint 270 milliót szedett össze, szóval totális katasztrófa. 

Pedig még Michael Keaton Batmanjét is visszahozták nézőcsalogatónak, és nem ő volt az egyetlen vendégkarakter: felbukkant például Ben Affleck Batmanje is, azokról a cameókról nem is beszélve, amiket a Warner direkt nem reklámozott, hogy a közönség a mozikban lepődjön meg. 

Hirdetés

Az egyik ilyen Nicolas Cage felbukkanása volt Supermanként, aki egy drabális pók ellen harcolt. Ez utalás Tim Burton elkaszált projektjére, a Superman lives filmre, amelyben Cage lett volna a főszereplő. A színész most a Yahoo! Entertainmentnek nyilatkozva beszélt a cameóról és arról is, hogy mit gondol a mesterséges intelligenciáról. Érezhetően mindkettő miatt ki van akadva, noha azt kikötötte, hogy szerinte Muschietti fantasztikus rendező és imádta mindkét Az-filmjét: 

"Szó szerint csak egy alternatív dimenzióban kellett volna állnom, ha úgy tetszik, és végignéznem az univerzum pusztulását. Kal-El egy univerzum végének volt a tanúja, és el tudod képzelni, hogy az a rövid idő, ami a rendelkezésemre állt, mit jelentett volna abból a szempontból, hogy mit tudok közvetíteni. Nem volt párbeszéd [így] a szememmel kellett közvetítenem az érzelmeket. Szóval ezt tettem. Talán három órát voltam a forgatáson. Aztán amikor elmentem a filmre, egy óriási pókkal küzdöttem. Én nem ezt csináltam. Nem ezt csináltam. Nem hiszem, hogy ezt az AI hozta létre. Tudom, hogy Timet [Burtont] is felzaklatja az AI, ahogy engem is. CGI volt, oké, így tudtak megfiatalítani engem, és én egy pókkal harcolok. Semmi ilyesmit nem csináltam, szóval fogalmam sincs, hogy mi történt ott. De értem, hogy Tim mire gondol. Tudom, mire gondol. Nagyon boldogtalan lennék, ha az emberek elvennék a művészetemet... és kisajátítanák. Értem én. Úgy értem, ebben egyetértek vele. Az AI egy rémálom számomra. Embertelen. A mesterséges intelligenciánál embertelenebbet nem is találhatnánk."

Burton még szeptemberben a The Independentnek adott interjújában kritizálta a mesterséges intelligenciát annak kapcsán, hogy az ő stílusában alkotnak benne újra más karaktereket, a rendező akkor úgy írta körbe a dolgot, "mintha egy robot elvenné az emberségedet, a lelkedet".

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)