Hirdetés

Nézd meg magyar felirattal A galaxis őrzői vol. 3. első előzetesét!

|

Megérkezett A galaxis őrzői vol. 3. első előzetese, amit nálunk természetesen magyar felirattal nézhettek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy meglehetősen sűrű lesz a mai estén filmelőzetesek frontján, hiszen nemrég kapta meg első kedvcsinálóját az Indiana Jones 5, most pedig alább már A galaxis őrzői vol. 3. friss trailerjét tudjátok megnézni. Utóbbihoz magyar feliratot is heggesztettünk gyorsan, hogy a lehető legteljesebb legyen az élmény. 

Magáról a sztoriról még nem sokat árul el a videó, ez most tényleg csak a legelső, kedvcsináló előzetes. 

Hirdetés

Az mindenesetre már ebből a videóból is látszik, hogy Groot például pontosan úgy fog kinézni, mint ahogyan A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadásban is láthattuk. Will Poulter egyetlen pillanatig végre felbukkan Adam Warlock szerepében (1:27-nél), sőt azt is megnézhetjük, milyen volt fiatalon Mordály: alapvetően elég cuki.

A galaxis őrzői vol. 3. egészen pontosan 2023. május 4-én fog megérkezni a magyar mozikba. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)