Hirdetés

Már offline is nézhető a Netflix

|

A jövőben nem csak streamelhetjük a műsorokat, hanem előre le is tölthetjük őket.

Hirdetés

A folyamatosan bővülő kínálatnak köszönhetően hazánkban is egyre többen fizetnek elő a Netflixre, a most bevezetésre kerülő újításnak köszönhetően pedig ugrásszerűen megnőhet a felhasználók száma.

Azokban a nyugati országokban, ahol sokan korlátlan mobilnettel rendelkeznek, rengetegen nézik kedvenc sorozataikat telefonon vagy tableten munkába menet. Ez nyilvánvalóan itthon, ahol a mobilnet nem kifejezetten olcsó, ráadásul sok helyen a lefedettség sem épp első osztályú, nem megoldás, de mostantól nem kell elhasználnunk a teljes havi keretünket, ha meg akarunk nézni egy Stranger Things epizódot. 

A Netflix applikáció legfrissebb változatával már előre letölthetjük a filmeket és sorozatokat, így azokat később bármikor elővehetjük és akár offline is megnézhetjük. A fájlokat letölthetjük normál minőségben és nagyobb felbontásban is, utóbbi azonban értelemszerűen több helyet foglal. Sajnos egyelőre nem minden került be a kínálatba, hiányzik például a teljes Disney csomag, így a Daredevil, a Luke Cage, a Jessica Jones és a két Star Wars sorozat is csak online nézhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)