Hirdetés

Neonfényes Roxfort, napszemüveges Luna Lovegood - így nézne ki a cyberpunk Harry Potter

|

Az MI által generált képek között meglepő népszerűségnek örvend a téma, és nem véletlenül. Van valami az elképzelésben, ami sokaknak vonzó.

Hirdetés

Nem vitás, hogy iszonyatosan menő a cyberpunk-stílus képi világa. Ez a miliő alapvetően azért született, hogy görbe tükröt állítson a kapitalizmus végletekbe eltolt verziója elé, de ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a neonfényes városoknak, menő dzsekiknek, és lilás-kékes színvilágnak megvan a maga vonzereje.

Nem csoda hát, hogy egyre többen kísérleteznek a cypberunk stílusba öntött fantasy világokkal, és kifejezetten a Harry Potter hőseinek cyberpunkosításával.

Hirdetés

Ha rákerestek arra a szóra, hogy "cyberpunk Harry Potter" meglepő mennyiségű találatot kaptok, és a nagy részük MI generálta képanyag lesz. Ebben nem különbözik a Would You Watch This? videója sem, ami feltette azt a kérdést, hogy megnéznénk-e egy cyberpunk világban játszódó Harry Pottert.

Az anyag nyilván a filmek színészeit kölcsönözte, de akárhonnan nézzük, a téma önmagában megér egy kérdéskört. Ha nem is pont a Harry Pottert, de egy cyberpunkba öntött fantasyt szívesen megnéznénk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)