Hirdetés

Nem kell New Yorkba menni: a Jóbarátok lakása Magyarországon is megtalálható, te is lakhatsz benne

|

Most te is beköltözhetsz pár napra Monica apartmanjába, sőt, egy kávéra is beülhetsz a Central Perkbe.

Hirdetés

Jóbarátok rajongók millió dekorálják az otthonaikat a sorozatból ismert csecsebecsékkel, poszterekkel, párnákkal és kiegészítőkkel, hogy egy kicsit közelebb hozzák a saját nappalijukat minden idők egyik legnézettebb sitcomjához. Egy magyar hölgy, Klaudia azonban elment a falig, és újraalkotta Monica lakásának tökéletes mását, ahová most te is beköltözhetsz néhány napra.

A Monica's Apartment Egerben található bérelhető lakás, a tulajdonos egy az egyben lemásolta a sorozatban látott tereket. Az akár 4 fős társaságokat is kiszolgáló kégliben minden megvan, amire egy Jóbarátok rajongónak szüksége lehet, tényleg döbbenetes a végeredmény.

Hirdetés

Íme az emlékezetes nappali:

Közvetlen a szomszédban ott figyel a Central Park kávézó, ami a Central Perk kiköpött mása, a narancssárga kanapéval együtt, ahol zenés estek és Jóbarátok kvízek szórakoztatják a látogatókat.

Hogy tetszik?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)