Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk a következő The Witcher-történetre

|

Ríviai Geralt kalandjai még távolról sem értek véget a rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés

Nyolc éve már annak, hogy megjelent a The Witcher 3: Wild Hunt, s bár érkezett hozzá két méretes kiegészítő is, nem állíthatjuk, hogy a játékosok azóta dúskálnak a vajákos tartalmakban. Persze időközben lecsapott a Netflix a jogokra és megegyezett az univerzumot megteremtő lengyel íróval, Andrzej Sapkowskival, de abban sem volt sok köszönet. A Vaják sorozat eddig tető alá hozott három évadának a főszereplő Henry Cavillen kívül sajnos alig akad vonzó tulajdonsága, és mivel a színész kilépett, kétséges, hogy a helyére érkező Liam Hemsworth-szel huzamosabb ideig el tud ketyegni a produkció.

Lényegesen kedvezőbbek ellenben a rajongók kilátásai videojátékos fronton, mivel a CD Projekt RED a 2007-es The Witcher remake-jén túl egy vadonatúj trilógián, valamint egy spin-offon is dolgozik. Ám mivel évekre vagyunk még attól, hogy ezek bármelyike megjelenjen, a várakozást az eredeti trilógia újrajátszásán túl leginkább a könyvek újraolvasásával, valamint Ríviai Geralt képregény formájában elmesélt kalandjainak megismerésével tehetjük kellemesebbé.

Hirdetés

Mivel az utóbbiakra eddig kevés panasz érkezett, izgatottan várjuk a Dark Horse Comics és a CD Projekt RED együttműködésének legújabb gyümölcskét, a négy füzetesre tervezett The Witcher: Wild Animalst. A CDPR saját írója, Bartosz Sztybor által jegyzett és az ukrán Nataliia Rerekina által illusztrált történetben mindenki kedvenc vajákja egy új, számára ismeretlen világban találja magát, ahol eddig sosem látott szörnyekkel kell megküzdenie.

Az első füzet várhatóan szeptemberben jelenik meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)