Hirdetés

Nem folytatódik a Tokyo Vice

|

Nem készül harmadik évad a Maxon futó sorozatból, ám a producerek szerint lenne még mit elmesélni.

Hirdetés

2022-ben indult, és úgy tűnik, már véget is ért a Tokyo Vice, aminek két évada látható a korábban HBO Max néven ismert, aztán Maxszá fejlődött streaming szolgáltatáson. Sarah Aubrey, a Max saját gyártású tartalmakért felelős vezetője, a széria atyja, J.T. Rodgers, illetve a rendező Alan Poul közösen jelentették be, hogy nem készítenek harmadik szezont.

A felek között nincs harag, sőt, az alkotók hálásak, hogy az elmúlt öt évben olyan történetet mesélhettek el, amilyet ők szerettek volna, és mindvégig a Max teljes támogatását élvezték, engedték nekik, hogy az epizódok számában is rugalmasak legyenek.

Hirdetés

Nagyon örülnek a pozitív fogadtatásnak, és a jövőben szeretnének még visszatérni a Tokyo Vice-hoz, de hogy milyen formában, milyen platformon, az még számukra is kérdéses. Tudják, hogy van még mit mesélniük, ám egyelőre nincsenek konkrét terveik.

Puliwood kritikáját az első évadról itt olvashatjátok el.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)