Hirdetés

Nem akárkinél bukkantak fel Thrawn admirális brutális játékszerei

|

A Star Wars világának talán legikonikusabb karaktere hasznosította a különleges TIE-hajókat.

Hirdetés

Jól tették a Star Wars-rajongók, ha nem mondtak le George Lucas messzi-messzi galaxisáról a gyatrára sikeredett Skywalker kora után, hiszen a Disney+ jóvoltából remek élőszereplős és animációs sorozatok érkeztek, még Boba Fett is megkapta saját szériáját.

Képregényes fronton pedig gőzerővel zakatol a High Republic éra, de akadnak olyan füzetek is, amelyek a Birodalom idejébe repítenek vissza minket.

Hirdetés

Ez utóbbiak közé tartozik a Star Wars: Bounty Hunters is, aminek friss, szám szerint 19. száma érdekes részlettel szolgált a rajongók számára. Ebben többek között azt láthatjuk, amint a korábban fejvadászként tevékenykedő Beilert Valance akarata ellenére Darth Vader új Dark Squadronját vezeti, ám ennél sokkal érdekesebb az, hogy az osztag látszólag teljes egészében TIE Defender típusú hajókból áll.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ugyebár ezek azok a háromszárnyú űrhajók, amelyeket még Thrawn admirális tervezett korábban, ám végül szüneteltették a gyártásukat, mert a Star Wars: Lázadók cselekménye során gyakorlatilag megsemmisültek a birodalmi gyárak. Úgy tűnik azonban, hogy Vadernek megtetszettek a spéci gépek, és elraktározott néhányat belőlük hajójának, a The Executornak a fedélzetén.

A sima TIE Fighterekhez képest azért lehetnek jóval hatékonyabbak ezek a TIE Defenderek, mert védőpajzs található rajtuk, bombázáshoz is bevethetők, ráadásul saját hiperhajtóművel rendelkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)