Hirdetés

Napi büntetés: Stars Wars vs DC és Marvel hősök (videó)

|

Megvan a tuti receptje annak, hogyan lehet minden sci-fi és képregény-rajongót egyszerre felzaklatni és összezavarni: milyen lenne egy többszörösen megkavart gigantikus háború?

Hirdetés

Mostanában nagyon divatos úgynevezett mashup trailereket készíteni, ahol egy lelkes rajongó jobb-rosszabb vágói képességekkel megáldva álmodozik el arról, hogy milyen is lenne egy olyan mozi, ahol kedvenc univerzumai találkoznak, hogy szétrúgják egymás nemesebbik felét.

Nemrég Kaci kolléga önként belefarolt a közösség elfogadó és műértő kritikus szellemiségébe, amikor az egyébként már tényként kezelhető Bosszúállók és Pókember rajongói trailerre mondta azt, hogy jó. Nem is jó, de legalább mutat valamit arról, hogy milyen is lehetne egy ilyen mozi (ha mondjuk nagylelkűen melléképzeljük, hogy jó). Véleményem szerint a következő trailer sem jó, ha azt gondoljuk, hogy ez nem egy rajongói alkotás. Mégis arra már elég jó, hogy az ember elgondolkozzon ahhoz, mennyire elborult, és potenciálisan zseni dolog lenne egy Star Wars vs DC és Marvel hősök mozi, hogy összezavarna mindenkit, de mégis kicsit (nem kicsit) lenne kedvünk megnézni:

Egyébként ismerős lehet pár képkocka abból a szintén független álmodozásból, hogy milyen is lenne Batman és Darth Vader harca, na az tényleg profi munka volt, a szó legszorosabb értelmében. 

Ti mit gondoltok, érdekes lenne egy ilyen mindent egybeolvasztó film, vagy csak károgna az internet a szentségtörések miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)