Hirdetés

Napi büntetés: ez a sör egyenesen Amouranth lábai közül érkezik

|

Ha már a fürdővíz, és a puki-üveg remek üzlet, akkor a hüvelyből érkező sör is tuti siker.

Hirdetés

Vigyázz, ha érzékeny vagy arra, hogy olcsó, erkölcsi mételyben tocsogó, a modern idők könnyű nőcskéi hátán kapaszkodó, visszataszítóan felszínes, bulváros kontent szennyezi hazánk büszke ifjainak szellemi kútjának fényesen csillogó, tükörszín vízét, akkor jobb, ha nem olvasol tovább. Én szóltam előre.

Ha még mindig itt vagy, akkor szomjazod, vágyod az alantas híreket, ez pedig újabb koronaékszer az emberi gyarlóság királyi díszén, ha élhetek ilyen képzavarral. Nem volt elég Belle Delphine üvegcsékben árult fürdővize, a gamereknek szánt óvszerparádé, vagy a dobozos jócsaj fing, még rá kell tenni egy lapáttal.

Amouranth nem először keres pénzt azzal (az Onlyfans szolid havi egymillió dolláros bevételt termelő, és a Twitchen/Kicken nyálat csorgató fiúknak streamelő karrierje mellett), hogy értékesíti testi dolgait dobozos formában, legyen az a Delphine-mintára épülő fürdővíz, vagy éppen szellentés, de már van - kapaszkodj meg - hüvelyváladékkal ízesített sör is!

Hirdetés

Igen, a streamer szerint a lengyel The Order Of Yoni sörfőzde szeretné őt felhasználni egy új sörhöz, és ő természetesen nagyon izgatott a lehetőség miatt. Siragusa megerősítette, hogy együtt fog dolgozni a céggel a sör elkészítésében, akik már jó pár éve használják a modellek kenetét.

A Yoni honlapja részletesebben is bemutatja a folyamatot. Ez magában foglalja a tejsavbaktériumok izolálását, amelyet egy intenzív biztonsági eljárás követ, amely biztosítja, hogy csak lactobacillus baktériumokat használnak, és teljesen egészségesek. A nőgyógyász hüvelyi kenetet vesz a modellekről, ezt egy laboratóriumba viszik, ahol a baktériumokat izolálják, megtisztítják, majd elemzik és szaporítják, a folyamat végén pedig a Yoni sörbe kerülő tiszta tejsav előállítására használják fel.

"Nagyon vicces. Az emberek biztosan meg fogják venni. Nem tudom, hogy tényleg meg fogják-e inni, de valószínűleg meg fogják inni"

- mondta Amouranth, miközben pörögtek a dollárjelek lelki szemei előtt, és lássuk be, szinte biztos, hogy ez az üzlet is be fog jönni, még akkor is, ha nincs erre érdemi magyarázatunk, csak látjuk a mintákat.

2022-ben Dr. Disrespect bemutatta első adag Black Steel Bourbonjét, saját testének váladékai nélkül tette mindezt, alig pár óra alatt teljesen elfogyott a készlet. Ez valahogy emberbarátabb megoldásnak tűnik számomra, de lehet, hogy én vagyok a maradi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)