Hirdetés

Nagyot bukott a Furiosa: Történet a Mad Maxből, erre kevesen számítottak

|

Sejteni lehet, hogy nem robbannak majd fel a Furiosa: Történet a Mad Maxből miatt a mozipénztárak, de a bukás egészen döbbenetes.

Hirdetés

Egészen egyértelmű volt, hogy a Furiosa: Történet a Mad Maxből nem szól majd akkorát, mint az előző Mad Max mozi, de végül az lett a helyzet, hogy a Furiosa film nem csak halkan duruzsolt, hanem olyan számokat hozott, amiket nem túlzás egyenesen bukásként kezelni. 

Az Egyesült Államokban ugyanis mindösszesen csak 25 millió dollárt tudott összehozni a film az első hétvégéjén, vagyis pénteken, szombaton és vasárnap. Világszinten ez az összes 58 millió dollár egyébként. Csak összehasonlításképpen: 9 évvel ezelőtt, 2015-ben a Mad Max - A harag útja az USA-ban egy 45 millió dolláros hétvégével nyitott, vagyis a mostani összeg közel duplájával. 

Hirdetés

Még a fentieknél is váratlanabb talán az, hogy a Furiosát majdnem megverte az új Garfield mozi, a Chris Pratt hangján megszólaló macska ugyanis 24,7 millió dollárral kezdett az Egyesült Államokban, vagyis csak pár százezer dollárral tudta ezt a filmet megelőzni George Miller alkotása.

Ennél az összehasonlításnál a globális mutatókat csalóka lenne nézni, ugyanis a Garfield több országban is korábban nyitott, így hiába áll már világszinten 98 milliónál, ez nem állítható a Furiosa: Történet a Mad Maxből 58 milliója mellé.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)