Hirdetés

Nagyon más lesz az új John Wick film az első kép alapján, mint a korábbiak

|

Lassabb tempót, meditatív hangulatot sugall a stúdió első standfotója. Azért persze van egy olyan érzésünk, hogy a pisztolyok is előkerülnek majd.

Hirdetés

Megjelent az egyszerűen csak Chapter 4-re keresztelt új John Wick-film első hivatalos fotója. A korábbi neonszíneket felváltotta a hollywoodi plakátokon egyébként is népszerű narancs-zöld ellentét, a kép hangulata meditatív, legfeljebb kedvenc mindenki elől menekülő bérgyilkosunk arckifejezése baljós kissé; nem tudni, a már elkövetett vérengzést gyónja-e meg éppen, vagy azt, amit elkövetni készül.

Tekintve, hogy mekkora cliffhangerrel ért véget a Parabellum alcímű harmadik epizód, tippelni sem merünk, mi történik éppen.

Hirdetés

A válaszokra még várni kell: bár addigra már leforgatták, a filmet tavaly decemberben 2023-ra halasztották, mostanra pedig azt is tudjuk, hogy Amerikában március 24-én kerül moziba. 

Íme maga az említett kép:

Az viszont sokat elmond, hogy a sorozatban először felbukkanó színész, Shamier Anderson elkottyantotta: a negyedik epizód alcíme Hagakure lesz. Ez nem más, mint a legendás szamuráj, az ura halála után szerzetesnek álló Jamamoto Cunetomo elmélkedéseinek gyűjteménye, azaz tényleg elképzelhető, hogy egy lassabb, filozofikusabb John Wicket kapunk.

A harmadik epizód már-már követhetetlen akcióorgiája után mindenesetre van hova visszavenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)