Hirdetés

Na, szerinted melyik színész volt a legnépszerűbb Batman mind közül?

|

Elkészült egy felmérés, ami a közösségi médián keresztül vizsgálta a filmnézők preferenciáit.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedek során rengetegen húzták fel magukra a jellegzetes köpenyt, és azzal Gotham megmentésének terhét. Voltak, akiket jobban szeretett a filmnéző közönség, és voltak, akiket kevésbé. Éppen ezért döntött úgy a Valencia Theater Seating vállalat, hogy elkészít egy felmérést az emberek Batman-preferenciájáról. Az amerikai közönségre kiterjedő vizsgálat során több mint 150 000 tweetet használtak fel.

Ennek  eredményeképp kiderült, hogy Michael Keaton a legnépszerűbb Batman az Egyesült Államok 23 államában. Christian Bale futott be a második helyre, míg a dobogó legalsó fokán Ben Affleck foglalt helyet, így Robert Pattinsonnak be kellett érnie a negyedik pozícióval. Val Kilmernek, George Clooney-nak, Adam Westnek és a többieknek egyetlen államban sem sikerült az élen végezniük.

Hirdetés

A Warner Bros. most biztosan nagyon örül ennek az eredménynek, mivel pont Michael Keaton lesz az, aki visszatérhet a filmes univerzumba a The Flash egyik főszereplőjeként. A multiverzumos ütközetben több DC szuperhős is szerepelni fog, és a stáb úgy látta jónak, hogy Keatont kérjék fel újra a Batman szerepére.

A The Flash 2023. június 15-én érkezik a mozikba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)