Hirdetés

Most már teljes pompájában megnézheted a Predator előzményfilm trailerét

|

Megkapta első rendes előzetesét a Hulu-ra érkező Prey.

Hirdetés

Még a hétvégén szivárgott ki a Prey címet viselő Predator előzményfilm trailere, amely alapján a rajongók végre képet alkothattak maguknak arról, hogy milyen irányba is viszi el Dan Trachtenberg, a Cloverfield Lane 10 rendezője a franchise-t, amelynek égető szüksége lenne már egy újabb, jól sikerült részre. Mert a 2018-as Predator - A ragadozó annak ellenére is csalódást okozott, hogy a direktora, Shane Black is tagja volt 1987-ben a kultikus első rész stábjának.

2010-ben Antal Nimród tisztességgel felmondta a leckét, de a Ragadozók sem lett közönségkedvenc, az AvP crossovereket pedig jobb, nem emlegetni. Mindez azt jelenti, hogy a folytatások közül a Danny Glover főszereplésével forgatott Predator 2 viszi a prímet még 1990-ből.

Hirdetés

Komoly teher nehezedik tehát a Prey első látásra törékeny hősnője, Naru vállaira, aki maga is népe vadászai közé akar tartozni. A tradíciókkal szembemenő törekvése sokak ellenszenvét kivívja, de mégis ő lehet az, aki megvédi majd a komancsokat az univerzum legkiválóbb sportvadászával, egy yautjával szemben.

A Prey elkerüli a mozikat, a Disney égisze alá tartozó 20th Century Studios úgy döntött, hogy inkább a Hulu streaming platformon a helye. Itt találkozhat tehát vele a közönség nem is oly sokára, augusztus 5-én.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)