Hirdetés

Mint egy rossz videojáték, úgy fest a Kémkölykök: Armageddon előzetese

|

Robert Rodriguez a Netflix segítségével lehel új életet a Kémkölykök franchise-ba.

Hirdetés

Noha a Quentin Tarantinóval gyakran kollaboráló Robert Rodriguez nevéhez olyan produkciók is kötődnek, mint a Mexikó trilógia (El Mariachi - A zenész, Desperado, Volt egyszer egy Mexikó), az Alkonyattól pirkadatig, vagy éppen az első Sin City, a mexikói származású rendezőtől nem áll távol a könnyedebb hangvételű családi produkciók műfaja sem. Az egészen kis részben önéletrajzi ihletésű (tízgyermekes családban nőtt fel, a nagybátyja FBI ügynök volt) Kémkölykök franchise-t például a 2001-es első rész óta három további mozifilmmel, egy animációs sorozat, képregénnyel és több mint fél tucat videojátékkal sikerül bővítenie.

Rövidesen egy újabb produkció csatlakozik hozzájuk a Netflix égisze alatt egyenesen streamingre gyártott Kémkölykök: Armageddon képében, amelyben a korábbi kémcsaládok egy új famíliának adják át a stafétát.

Hirdetés

Az első három film Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas és Carla Gugino karaktereire fókuszált, a negyedikben már a Rowan Blanchard, Mason Cook, Jessica Alba és Joel McHale alkotta kvartett uralta a vásznat. Most pedig Tango-Torrezékre, azaz Gina Rodriguez, Zachary Levi, Everly Carganilla és Connor Esterson négyesére hárul a feladat, hogy megfékezzenek egy világuralomra törő játékfejlesztőt, akit Billy Magnussen alakít.

A kiábrándítóan rossz CGI-jal és első blikkre meglehetősen bárgyú történettel felvértezett Kémkölykök: Armageddon (A szuperkém szülők rosszcsont csemetéi miatt elszabadul egy vírus, amivel Rey "The King" Kingston bármilyen technológia felett átveheti az irányítást. Apa és anya nyilván fogságba kerülnek, így a kicsiknek kell kémmé válniuk, hogy megmenthessék őket és a világot.) szeptember 22-én debütál a Netflixen. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)