Hirdetés

Mindössze 25 évesen elhunyt az Eufória sztárja

|

Az HBO sorozatában dílert alakító Angus Cloud halálának oka egyelőre nem tisztázott.

Hirdetés

A 2019-ben bemutatott HBO produkció amellett, hogy kasszasiker volt, több fiatal színész számára is ugródeszkának bizonyult. Az Eufória első, második évada és a különkiadások is egyenletesen jó színvonalon vetettek fel fontos és megosztó társadalmi kérdéseket a fiatalkori promiszkuitáson és a droghasználaton túl is.

A főszerepet, azaz a Rue Benettet alakító Zendayan kívül több mellékszereplő is megcsinálta a szerencséjét a sorozattal. A Fezco nevű ellentmondásos, ám szerethető dílert alakító Angus Cloudra a sorozat castingért felelős igazgatója bukkant rá egy brooklyni étteremben, ahol pincérként dolgozott. Az Eufóriában parádésat alakító fiút a két évad után további szerepek várták a filmvilágban.

Hirdetés

A North Hollywodban és a The Line című filmben kapott lehetőségen kívül játszott két olyan produkcióban is, amelyeknek a forgatása már lezárult, de még nem mutatták be őket. Sokszínűségéről árulkodok, hogy több zenei klipben is szerepeltették előadók.

A fiatal színész haláláról egyelőre még nem sokat árultak el a hatóságok a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva, de azt lehet tudni, hogy rettenetes élethelyzetben volt. Egy hete temették el Írországban édesapját, és ez nagyon megviselte őt hozzátartozói szerint. A család a kiadott közleményben, mint művészre, gyermekre, barátra és testvérre emlékszik Angus Cloudra. Rajongóit arra kérik, hogy a humorát, jókedvét és a mindenki iránt érzett szeretetét őrizzék meg emlékezetükben.

A közlemény kitér arra is, hogy a néhai színész mentális problémákkal küzdött, amelyekről többször nyíltan is beszélt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)