Hirdetés

Mellékszereplő lesz Batman a saját univerzumában

|

Matt Reeves őrült tempóban pörög, féltucat Batman-főgonoszról készít éppen filmeket és sorozatokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Warner új vezetése alatt lassan kialakul, kik építik a DC-univerzumot. James Gunn és Dwayne Johnson meghatározó alkotók lesznek (utóbbi természetesen színészként is), most pedig már az is biztos, hogy Gotham városáért teljes egészében Matt Reeves lesz a felelős.

Legutóbbi nagyszerű - és ami itt fontos: sikeres - Batman-filmje után ugyanis rengeteg spinoff-projekten dolgozik a The Hollywood Reporter értesülései szerint.

Azt már tudjuk, hogy készül a Pingvin- és az Arkham Asylum-sorozat, most kiderült az is, hogy különálló filmeket kapnak Gotham gonosztevői. Egyelőre arról tárgyalnak, hogy Scarecrow, Clayface és Professor Pyg eredettörténetét is elmesélnék külön-külön.

Hirdetés

Reeves ezekben főleg producerként venne részt, legalábbis erre utal, hogy írókkal és rendezőkkel is találkozik a projektek kapcsán. Ő ezek szerint a Batman-folytatást vezényelné, és mi ennek nagyon örülünk, hiszen bár hivatalosan még nem is kapott zöld utat, ez csak idő kérdése.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)