Hirdetés

Megvan, hogy mikor kerül fel az HBO Maxra a Wonka

|

A Charlie és a csokigyár előzménytörténete 2023 egyik legédesebb és legsikeresebb filmjeként vonult be a történelembe.

Hirdetés

December elejére, az ünnepi szezonra időzítette a Warner a Timothée Chalamet főszereplésével forgatott Wonka mozis premierjét. A Paul King (Paddington) rendezte musical Roald Dahl 1964-ben megjelent ifjúsági regénye, a Charlie és a csokigyár (korabeli magyar fordításban Karcsi és a csokigyár) excentrikus édességmágnásának, Willy Wonkának a fiatalkori éveire, azaz az első európai szárnypróbálgatásaira fókuszál, valamint összetűzésére a csokoládékartellel.

Sok más kritikushoz hasonlóan bennünket is elvarázsolt, de ami még fontosabb, a nézők is zabálták, így a 125 millió dollárból készült produkció egyik mérföldkövet a másik után hagyta el a mozipénztáraknál, összesen 608,3 millió dollár gyűjtve. Magyarországon is népszerűnek bizonyult, több mint 270 ezren váltottak rá jegyet a bemutatója óta.

Hirdetés

Hamarosan pedig életciklusa következő szakaszába lép a kiváló színészekkel telezsúfolt (Hugh Grant, Olivia Colman,  Keegan-Michael Key,  Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Calah Lane, Paterson Joseph) Wonka, ugyanis március 8-án felkerül a Warner (nálunk még) HBO Maxnek nevezett streamingplatformjára. Ráadásul ha úgy érezzük, hogy jöhet még repeta csokiból minden mennyiségben, akkor örülhetünk, mert a hónap folyamán Tim Burton 2005-ös filmje, a Charlie és a csokigyár is elérhetővé válik, amelyben Johnny Depp formálta meg Willy Wonkát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)