Hirdetés

Megvan, hogy ki alakíthatja a Deadpool 3 főgonoszát

|

Közben pedig Kevin Feige újra megerősítette, hogy R-besorolású lesz a film.

Hirdetés

Miután egy véletlen folytán (Ryan Reynolds kacsint) kikerült a netre a Deadpool tesztfelvétele, és kétpofára zabálták az emberek, a 20th Century Fox beadta a derekát, és zöld utat adott a filmnek Tim Miller rendezésével, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvével, Ryan Reynolds főszereplésével, produceri támogatásával és ötletei alapján. A mindösszesen 58 millió dollárból forgatott film meghálálta a bizalmat, hiszen világszerte több mint 780 milliót hozott, így borítékolható volt a folytatás. 

Két évvel később meg is kaptuk azt Josh Brolin Kábeljével és Zazie Beetz Dominójával kiegészülve, a 110 millió dollárból megvalósított Deadpool 2 pedig megismételte a sikert (785 millió dolláros bevétellel). Természetesen tervezték a harmadik részt is, amikor beütött az, hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, így idő kellett, mire elrendeződött minden és kitűzték a Deadpool 3 premierdátumát. A film legnagyobb dobása kétség kívül az lesz, hogy sikerült rávenniük Hugh Jackmant, hogy még egyszer utoljára (?) eljátssza Logant/Rozsomákot/Farkast, de lesznek más meglepetések is. 

Hirdetés

Az például még mindig rejtély, hogy ki lesz az a gonosz, akivel hőseinknek meg kell küzdeniük, és bár a karaktert továbbra sem ismerjük, az őt megformáló színészt már igen. Ryan Reynolds Twitteren erősítette meg hivatalosan is, hogy Emma Corrin csatlakozott a szereplőgárdához, akit a nézők elsősorban A korona című Netflix-sorozatból ismerhetnek, ahol Diana hercegnét keltette életre, de láthattuk olyan alkotásokban is, mint a Pennyworth, a Lady Chatterley szeretője és A rendőröm.

Sokan aggódtak amiatt, hogy a Disney felügyelete alatt nem lesz olyan bevállalós Wade Wilson, mint eddig, de az már 2021-ben megerősítésre került, hogy a Deadpool 3 lesz az MCU első korhatáros mozifilmje, ezt pedig a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige ismét megerősítette az EW-nek:

"Ez elképesztő. Hugh Jackman benne lesz az MCU első Deadpool-filmjében. Ez lesz az első R-kategóriás filmünk. Hugh visszatérése pedig hihetetlen."

Corrin tehát bárkit is alakítson, az biztos, hogy nem kell majd finomkodnia. Alig várjuk már, hogy 2024. november 8-a legyen és megnézhessük, hogy a Marvel mennyire adott szabad kezet Shawn Levynek (Free Guy, Stranger Things) és Ryan Reynoldsnak. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)