Hirdetés

Megvan az élőszereplős Herkules rendezője, nem lepődtünk meg

|

A Disney teljes gőzzel halad előre a Herkules adaptációval, és már meg is találták a projekt kulcsfiguráját.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az egeres cég következő egyik nagy dobása a Herkules rajzfilm élőszereplős adaptációja lesz, de a projekt egy ideje csak vegetál és kevés infó érkezett sorsáról.

Most úgy néz ki, hogy a Disney maxra pörgeti a lendületet miután megtalálták a rendezőt. Az élőszereplős Herkulest ugyanis az a Guy Richie fogja rendezni, akinek az élőszereplős Aladdint is köszönhettük.

Mivel az Aladdint relatív jól fogadta a közönség, így elmondható, hogy ez egy biztonságos választás volt a Disney részéről.

Hirdetés

Guy Ritchie Joe és Anthony Russo produkciós cégével fog együtt dolgozni a projekten, de a sztori íróját még mindig keresik. Mivel közkedvelt rajzfilm adaptálásáról van szó, így a megfelelő forgatókönyv összeállítása kulcsfontosságú lesz.

A Herkules érkezésééig azért még vissza van A kis hableány is, így kedvenc félistenünk megelevenedett harcaiból valószínűleg még jó pár évig semmit sem fogunk látni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)