Hirdetés

Megvan a Superman: Legacy új négylábú hőse?

|

James Gunn már beszélt arról, hogy Krypto szerepelni fog az új Superman filmben, de a most előkerült fotók már a csaholó hős kilétét is felfedték.

Hirdetés

A képregények írói nagyon szeretik állati formában ábrázolni a kedvenc szuperhőseinket, de Kryptoból több lett egyszerű viccnél. A szuperkutyó rendszeresen felbukkan Superman oldalán, így nem volt rossz ötlet James Gunntól, hogy beépítse őt is az új univerzumába.

Gunn néhány hete egy interjúban gyakorlatilag megerősítette, hogy Krypto benne lesz a filmben, de szerepéről nem beszélt túl sokat. Aztán kirakott két fotót a Threadsre.

Hirdetés

A képeken látható, ahogy Nora, a stúdió művészeti részlegének kabalakutyája egy Superman köpenyt hord. Míg erre alapvetően nagyot legyinthetnénk, a második fotó hátterében ott van több képregényborító posztere is, köztük az Adventure Comics #210-zel, ami bemutatta "Kryptót, a szuperkutyát". Ez volt a kutyus első felbukkanása.

Nora kétségtelenül megfelelne a szerepre. A bundájának színe, és hatalmas mosolya biztosan lenyűgözné a filmnézők tömegeit, már ha említett tömegek fel tudják dolgozni, hogy egy elpusztíthatatlan, repülő szuperkutyust néznek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)