Hirdetés

Mégsem szerepelhet Kevin Spacey a tatárjárást feldolgozó filmben

|

Könnyű kitalálni, mi lehet az oka Spacey menesztésének.

Hirdetés

Valószínűleg a ti figyelmeteket sem kerülte el a Nemzeti Filmintézet korábbi bejelentése, miszerint állami pénzzel kitömött film készül a tatárjárásról, aminek a hivatalos címe 1242 - A Nyugat kapujában lesz.

A bejelentés után nem sokkal kiderült, hogy Kevin Spacey alakíthatja majd a sztori főgonoszát, egy itáliai bíborost, ám időközben nagyon komoly dolgokkal vádolták meg a színészt, és mindez a jelek szerint a történelmi produkció munkálataira is hatással van.

Hirdetés

Az Index értesülése szerint mégsem Spacey lesz a film főgonosza, állítólag pont azért, mert nemrég kiderült, hogy négyrendbeli szexuális zaklatással vádolták meg. Ettől függetlenül az 1242 - A Nyugat kapujában valószínűleg el fog készülni, de elképzelhető, hogy egy kevésbé ismert színészre osztják majd annak a bizonyos bíborosnak a szerepét.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A több mint 1,2 milliárd forintos állami támogatással készülő alkotás cselekménye a 13. században bonyolódik, és várhatóan azt fogja bemutatni, hogyan küzdött Batu kán seregei ellen az Esztergomot védő maroknyi katona.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)