Hirdetés

Megnéznél egy Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal összecsapást? Sylvester Stallone buliján ez majdnem össze is jött

|

Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal egyszer egy igazán extrém helyszínen, Sylvester Stallone partiján ugrott egymásnak

Hirdetés

Pár éve Sylvester Stallone már mesélt az FHM magazinnak arról, hogy majdnem az új bulijában verekedett össze '90-es években Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal. Nemrég aztán maga Van Damme is megemlítette ezt az esetet egy interjúban, így nem árt feleleveníteni, hogyan is hiúsult meg a nagy összecsapát. A két sztár közül ugyanis az egyik végül duplán megfutamodott.

Seagal anno a Steven Seagal Lawman című reality sorozatban azt mondta, egy Van Damme elleni harc olyan lenne, mintha csak össze kéne nyomnia egy hangyát. Magabiztos hozzáállás, bár Sylvester Stallone egészen mást mesélt a két akciósztár rivalizálásáról. Stallone ugyanis partit rendezett 1997-ben, ide pedig mindkét színész meg lett hívva. Van Damme-nak egy idő után elege lett Seagal beszólásaiból, és azt követelte, hogy rendezzék le a dolgot egy klasszikus bunyóval a kertben. Seagal azonban Stallone elmondása alapján inkább kereket oldott. Itt viszont még messze nem volt vége a sztorinak.

Hirdetés

Van Damme ugyanis vérszemet kapott, mindenképpen harccal akart pontot tenni a konfliktus végére, így egészen egy nightclubig követte Steven Seagalt. Seagal azonban itt is inkább nyúlcipőt húzott és lelécelt. Stallone szerint Van Damme egészen egyszerűen túl erős volt, Seagal nem akart megmérkőzni vele, mert biztosan ő húzta volna a rövidebbet. 

Ha egyébként érdekel, hogy (szigorúan tudományos tényekre alapozva) ki nyerne Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal összecsapásában, érdemes megnézni az alábbi videót.

Végezetül pedig a kérdés adja magát: szerintetek Jean-Claude Van Damme vagy Steven Seagal maradna állva egy esetleges bunyó után?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)