Hirdetés

Megkapta első előzetesét a Predator előzményfilm, vagyis a Prey

|

A sztoriról egyelőre keveset tudunk, de a főhősnő nagyon szalad.

Hirdetés

Érdekes irányba viszi tovább az immár a Disney-hez tartozó 20th Century Studios a Predator franchise-t, hiszen a következő Predator-film egyrészt a mozikat elkerülve, egyenesen a Hulu streamingplatformra érkezik 2022. augusztus 5-én, másfelől egy eléggé rendhagyó alaphelyzettel indul az új kaland.

A Prey címet viselő mozi ugyanis gyakorlatilag egy előzményfilm, ami 300 évet repül vissza a múltba, és azt mutatja meg, hogyan próbálja meg felvenni a harcot az univerzum legprofibb vadászával egy fiatal komancs harcosnő, Naru.

Hirdetés

A Prey-t az a Dan Trachtenberg rendezi, akinek korábban olyan alkotásokat köszönhettünk, mint a 10 Cloverfield Lane, vagy a Black Mirror és The Boys sorozatok egy-egy epizódja. Az első teaser trailer nem árul el túlzottan sokat a filmről, de azt meg kell hagyni, hogy elég hangulatos lett.

Az augusztusi premier előtt biztosan kapni fogunk még ennél jóval hosszabb és tartalmasabb előzetest is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)