Hirdetés

Megjött a Black Adam első előzetese, ilyen Dwayne Johnson szuperhősként

|

Reméljük, nem fogja megtörni a Black Adam a DC jó szériáját.

Hirdetés

Most nem áll olyan rosszul a DC filmes szekciója, köszönhetően a The Suicide Squadnak és az abból kinőtt, az HBO Maxon futó Peacemakernek (avagy Békeharcosnak), valamint a Robert Pattinson főszereplésével készült új Batmannek. Mindegyiket szívből tudjuk ajánlani, nem csak a főszereplők miatt.

A Black Adamet nem kis mértékben Dwayne Johnson személye teszi érdekessé, de ő sem garancia arra, hogy a film maga is élvezetes lesz.

Hirdetés

A főleg horrorokról és Liam Neeson filmjeiről ismert Jaume Collet-Serra rendezésében, a Rampage-et is író Adam Sztykiel forgatókönyve alapján készülő film középpontjában a gonosz (de minimum antihős) Black Adam áll majd, aki Shazam nemezisévé válik. Felbukkan még a Justice Society of America szuperhőscsapat több tagja, köztük Atomcsapás, Sólyom (Hawkman), Adrianna Tomaz, Ciklon és Doktor Sors is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az első előzetest alább tekinthetitek meg. A film hazai premierje 2022. október 20-ára várható, a DCEU-ban ezt majd a december 22-én érkező Shazam 2 fogja követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)