Hirdetés

Mégis elkészülhet a Margot Robbie főszereplésével tervezett A Karib-tenger kalózai?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Disney még nem mondott le a leágazásról.

Hirdetés

Nemrégiben A Karib-tenger kalózai filmek producere, Jerry Bruckheimer szólt néhány szót a franchise jövőjével kapcsolatban, és akkor hintette el, hogy új ötletekkel és új karakterekkel, egy reboot formájában lesz látható a széria a nagyvásznon. Korábban egyébként felröppent, hogy akár még Johnny Depp Sparrow-ja is visszatérhet, illetve egy Margot Robbie főszereplésével készülő filmről is hallani lehetett ezt-azt.

Utóbbiról most maga Bruckheimer tett említést. Az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy két filmet szeretne készíteni, melyből az egyik továbbra is Margot Robbie főszereplésével valósulna meg.

"Két különböző filmről van szó. Reméljük, hogy mindkettő megvalósul, és azt hiszem, hogy a Disney is szeretné, ha elkészülne Margot filmje."

- fogalmazott Bruckheimer.

Hirdetés

Margot Robbie egy 2022-es interjúban említette meg a projektet, bár nem tűnt túl bizakodónak a filmmel kapcsolatban - arról beszélt, hogy egy ideje már dolgoznak rajta, de nem tudja, hogy végül lesz-e belőle valami. Mindenesetre a producer (és nagyon úgy tűnik, hogy a Disney) továbbra sem mondott le a színésznő főszereplésével készülő leágazásról.

Ti mit gondoltok? Örülnétek egy A Karib-tenger kalózai filmnek Robbie főszereplésével?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)