Hirdetés

Meghalt Robert De Niro unokája, mindösszesen 19 éves volt

|

Olyan filmekben játszott, mint például a 2018-as Csillag születik.

Hirdetés

A mai napon jelentették be hivatalosan is, hogy mindösszesen 19 évesen elhunyt Leandro De Niro Rodriguez, Robert De Niro unokája. Minderről édesanyja, Drena De Niro írt egy hosszú, szívbemarkoló posztot az Instagramon, ezt a bejegyzést alább megtaláljátok. 

Leandro De Niro Rodriguez maga is dolgozott színészként, olyan filmekben játszott, mint Bradley Cooper 2018-as rendezése, a Csillag születik, valamint a Cabaret Maxime és a The Collection. Minden említett filmben édesanyjával dolgozott együtt.

Hirdetés

Az Drena De Niro posztja sem konkretizálja, hogy egészen pontosan mi is okozhatta fia halálát, de mivel többek között olyanokat ír, hogy bárcsak tudott volna rajta segíteni, és bárcsak  a szeretet önmagában megmenthette volna, azért nem túl nehéz találgatni.

Leandro anyja, Drena egyábként a legidősebb Robert De Niro hét gyermeke közül. A posztot követően több médium is megkereste kérdéseivel, de a gyászoló anya nem kívánt nyilatkozni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)