Hirdetés

Meghalt a zöld Power Ranger, Jason David Frank

|

A színész, harcművész, aki 25 éven át alakította Tommy Oliver karakterét a népszerű franchise tévés és mozis produkcióiban, öngyilkos lett.

Hirdetés

A Haim Saban és Shuki Levy által megálmodott médiafranchise alapköveit a Fox Kidsen 1993 és 1996 között futott Mighty Morphin Power Rangers című sorozat fektette le, melynek első évadában debütált mutatkozott be a kivételes képességű tini, Tommy Oliver, méghozzá az eredeti csapat ellenfeleként, aki kis híján felül is kerekedett rajtuk, de miután kiszabadult Rita Repulsa bűbája alól, csatlakozott hozzájuk zöld Power Rangerként. A későbbi évadokban és iterációkban azonban gyakran cserélte jellegzetes öltözetét fehérre, sőt vörösre és feketére is.

Tommy Olivert az 1973-ban született Jason David Frank alakításában (ez volt az első szerepe) ismerte és kedvelte meg a közönség, a karakter gyakorlatilag összeforrt a színésszel, végigkísérve annak pályafutását egészen a 2018-as Power Rangers Super Ninja Steelig. Pedig a sorozat készítői eredetileg mindössze 14 epizódon keresztül szerették volna képernyőn tartani.

Hirdetés

Halálának híréről személyi edzője és közeli barátja Mike Bronzoulis számolt be először, amit a TMZ-nek Frank ügynöke is megerősített. A lap forrásai szerint a 49 éves színész öngyilkos lett. Utolsó filmjét, a Legend of the White Dragont előreláthatóan 2023-ban fogják bemutatni. A projekt eredetileg rövidfilmnek indult, amihez Frank a Kickstarteren gyűjtött támogatást, de idővel egész estés produkcióvá nőtte ki magát, ami igazi csemegének ígérkezik a rajongók számára, hiszen Power Rangers-ös kollégái (Ciara Hanna és Jason Faunt) mellett az elhunyt színész lánya, Jenna, valamint Mark Dacascos is játszik benne.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)