Hirdetés

Meghalt a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins

|

A Foo Fighters a Twitteren jelentette be a szomorú hírt.

Hirdetés

A Foo Fighters a Rolling Stone beszámolója alapján éppen Dél-Amerikában turnézik, egészen pontosan a bogotai koncertjükre készültek az Estéreo Picnic fesztivál keretein belül, mikor hivatalos Twitter oldalukon megjelent egy fekete háttérre írt rövid szöveg. Ebben jelentették be a tragikus hírt, miszerint elhunyt dobosuk, Taylor Hawkins.

Hawkins pályafutása elején a Sylvia nevű együttes dobosa volt, majd csatlakozott Alanis Morissette-hez, szerepelt a You Oughta Know és a You Learn című Morissette-videókban. 

Hirdetés

Ezt követően 1997-ben vált a Foo Fighters dobosává, William Goldsmitht váltotta ebben a pozícióban. Dave Grohl és Nate Mendel után ő volt a banda legrégebbi tagja.

Hawkins halálának pontos körülményei egyelőre nem ismertek.

Taylor Hawkins 50 éves volt. Nyugodjék békében.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)