Hirdetés

Meggyilkolták a General Hospital tévésorozat színészét

|

Johnny Wactor mindösszesen csak 37 éves volt.

Hirdetés

A General Hospital című drámasorozat még 1963-ban indult el az Egyesült Államokban, és bizony még jelenleg is fut, vannak színészek, akik már több ezer epizódjában szerepeltek. Johnny Wactor 2020 és 2022 között alakította 164 epizódban Brando Corbint, de a színész játszott például a Westworld tévésorozatban és a Szupercellában is, sőt a Call of Duty: Vanguard videojátékban is vállat szinkronmunkát.

Wactort helyi idő szerint szombat hajnalban meggyilkolták.

Hirdetés

A színész észrevette, hogy Los Angeles belvárosában hárman épp az autója katalizátorát próbálják meg ellopni, ekkor közbeavatkozott. Az egyik tolvaj azonban azonnal tüzet nyitott rá, majd mindhárman elmenekültek a helyszínről a kocsival.

Wactort ugyan kórházba szállították, de később halottnak nyilvánították. Halálhírét a színész édesanyja erősítette meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)