Hirdetés

Megérkezett a Deadpool 3 első előzetese, de nem is ez lesz a film címe

|

Wolverine-ből még nem sokat láttunk, de így is nagyon ütős lett az új Deadpool film első kedvcsinálója.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a Marvel nem hagyja ki ezt a remek alkalmat, és a Super Bowlra időzíti legnagyobb 2024-es mozis dobása, a Deadpool 3 első teaser trailerét. Nos, ez valóban így is történt, ugyanakkor kiderült, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően az új rész címe nem egyszerűen csak Deadpool 3 lesz, a mozi a keresztségben a Deadpool & Wolverine elnevezést kapta meg - és már itt megjegyeznénk, hogy előre félünk, mit kezd ezzel a magyar forgalmazó, nagyon jó lenne nem Deadpool és Farkas címmel keresni a produkciót a mozikban. 

Az előzetes más pletykákat is megerősít egyébként, látszik például az, hogy a Loki tévésorozatban bemutatkozott TVA (tudjátok, ez a hivatalos felügyeli a Marvel fő idővonalát) is fontos szerephez jut a filmben, illetve egyelőre még csak páran, de azért bemutatkoznak a cameókarakterek is.

Hirdetés

Magából Wolverine-ből elég keveset látunk, de ez cseppet sem baj, legalább lesz miért várni majd az első teljes értékű előzetest is - ez még ugyebár csak egy teaser volt. Mondanunk sem kell, hogy a friss kedvcsinálót nálunk magyar felirattal nézhetitek meg.

A Deadpool & Wolverine egészen pontosan 2024. július 25-én fog megérkezni a magyar mozikba. Meg sem kérdezzük, hogy beültök-e majd rá, a válasz úgyis egyértelmű.

Hugh Jackman egyébként nem hazudtolta meg önmagát, a trailer publikálása után az alábbi képet posztolta Twitteren/X-en:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)