Hirdetés

Egy rejtélyes gyilkosság köré épül a Marvel következő nagy dobása

|

Természetesen 2020-ban sem maradunk nagy képregényes események nélkül, a következő ilyen eventet már el is kezdte felvezetni a kiadó.

Hirdetés

Egyelőre végtelenül keveset tudunk a Marvel Comics következő nagyszabású képregényes eseményéről, de az biztos, hogy az Incoming néven futó új minisorozat (ami felöleli a szóban forgó új össznépi kalandot) idén december 25-én kerül az amerikai képregényboltok polcaira. A többi lapszám értelemszerűen 2020 folyamán várható majd, a kiadó ígéretei szerint pedig a füzetekben olvasható történések nagy hatással lesznek a legtöbb ismert karakterre - ahogy ez mindig lenni szokott hasonló eventek esetén. 

Hirdetés

Magáról a történetről annyit árultak el, hogy egy rejtélyes gyilkosság történik a Marvel világában (persze most még se az áldozatot, se a gyilkost nem fedték fel), ezt követően pedig minden legalább közepesen ismert szuperhős belekeveredik a nyomozásba. A teljesség igénye nélkül a sztoriban szerepelnek majd a Bosszúállók, a Fantasztikus Négyes, az X-Men, a Galaxis Őrzői, a Champions és az Agents of Atlas csapatok tagjai, valamint Fenegyerek, Pókember, Valkűr (Jane Foster), a halhatatlan Hulk, Jessica Jones, Venom, Szellemlovas és a Masked Rider nevű hős is. A felsorolásból talán az utolsó karakter a legizgalmasabb.

Az első Masked Rider 1939-ben, a Marvel Comics első számában bukkant fel, legújabb inkarnációját pedig a Marvel Comic 1000 nevezetű ünnepi kiadvány utolsó oldalán láthattuk - ez a képregény a kiadó 80 éves történetének állított emléket nemrég, egy-egy oldalon kiemelte az összes fontosabb szereplő első felbukkanását. A képregény legutolsó oldalán egy teljesen új Masked Riderrel találkozhattunk, akinek személyazonossága egyelőre nem ismert, de elvileg fontos szereplője lesz a 2020-as történéseknek, és az Incoming minisorozatnak is. Már csak azért is borítékolható Masked Rider jelentősége, mert az alábbi promóképen az összes hős az ő különleges, csillogó maszkját húzta magára.

Ez a varázserejű eszköz nem más, mint az Eternity Mask, ami viselőjét harc során pontosan akkora erővel ruházza fel, mint amekkorával ellenfele rendelkezik. De vajon miért kapott hirtelen minden hős egy ilyen maszkot? Ki a titokzatos gyilkos, és ki lehet az áldozat? Ezekre a kérdésekre csak jövőre fogunk választ kapni, ahogy remélhetőleg az új Masked Rider kilétére is fény derül 2020 folyamán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)