Hirdetés

Már Jason Momoa is sejti, hogy hatalmas bukásnak ígérkezik az Aquaman és az elveszett királyság

|

Nem nyilatkozott különösebben bizakodóan a szuperhős jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

A héten érkezik a mozikba az igen hányatatott sorsú Aquaman és az elveszett királyság, ami hivatalosan is a DCEU utolsó produkciója lesz a James Gunn és Peter Safran páros által megújított filmes univerzum előtt. Nem sok jót halottunk eddig a filmről, sőt, az előrejelzések alapján csúfos kudarcra számíthat a Jason Momoa főszereplésével érkező kaland, még a Marveleknél is nagyobbat zakózhat.

Éppen ezért annyira talán nem meglepő, hogy a színész sem túl optimista azzal kapcsolatban, hogy a jövőben is a címszereplő bőrébe bújhat még. Egy legutóbbi vele készített interjú során egészen pontosan úgy nyilatkozott:

"Nem feltétlenül akarom, hogy ez legyen a vége, de nem hiszem, hogy per pillanat van más opció. Az igazság az, hogy ha a közönség szereti a folytatást, akkor talán van rá lehetőség. De jelenleg úgy gondolom, hogy erre nincsen túl sok esély."

Hirdetés

Ezek alapján tényleg nem várhatunk túl sokat a folytatástól, ami így jó eséllyel Aquaman kalandjainak a hattyúdala lehet majd. Persze Momoa nyitva hagyta a kapukat, és kihangsúlyozta, hogy a jövőben is szívesen bújna a karakter bőrébe, de ez valószínűleg tényleg a film fogadtatásán múlik majd, ami ez esetben nem ad túl sok okot a bizakodásra.

Emellett persze azt sem tudni, Gunnék mit terveznek pontosan, látják-e Aquaman helyét az új érában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)