Hirdetés

Magyarul is megjelenik az új Harry Potter-könyv

|

Ráadásul nem kell másoknál többet várniuk a hazai rajongóknak, mert egyszerre lesz elérhető mindenhol.

Hirdetés

Tekintve, hogy a Legendás állatok széria látszólag zsákutcába futott, és egyelőre a különböző tévés, illetve streamingre szánt produkciók sem többek kósza ötletnél, jelenleg a Hogwarts Legacy a legizgalmasabb varázsvilágos tartalom, ami elérhető a Harry Potter-rajongók számára. Még az ősz folyamán érkezik azonban egy könyv, ami feltehetően sokak polcára utat talál majd, bár biztos lesz olyan is, aki másra számított J. K. Rowlingtól.

A kétszáz oldalon terpeszkedő Wizarding Almanac (magyarul Varázsalmanach) egy enciklopédiaszerű kiadvány, amelyből mindent megtudhatunk Harry Potter univerzumáról - írja a Facebookon a magyar változatot gondozó Animus Kiadó.

Hirdetés

A gazdagon illusztrált köteten grafikusművész dolgozott, az ő rajzaik egészítik ki a Roxfortról, a varázslatokról, a szereplőkről és minden másról összegyűjtött információkat. Még olyan részletekre is fény derül, mint hogy miként öltözködnek a jól ismert karakterek, vagy éppen mi a patrónusuk.

Forrás: Animus Kiadó
Forrás: Animus Kiadó

Pontos megjelenési dátum még nincs, a Varázsalmanach valamikor az ősz folyamán érkezik. Addig is megcsodálhatjátok az Animus Kiadó által közzétett első oldalakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)