Hirdetés

Magyar szinkronnal talán még viccesebb a Borderlands film első előzetese

|

Érdemes lesz szinkronosan is megnézni a Borderlands mozit, legalábbis az első trailer alapján.

Hirdetés

Örök érvényű és soha véget nem érő vita folyik már a sötét középkor óta arról, hogy a filmeket eredeti nyelven (esetleg felirattal kombinálva) vagy pedig magyar szinkronnal jó/érdemes/helyes-e nézni. Mi semmiképpen sem szeretnénk igazságot osztani ebben a témában, nincs is a birtokunkban olyan szuperképesség, amivel döntést lehetne hozni ebben végtelenül szubjektív kérdésben, minden úgy és azt nézzen, amit és ahogy úri kedve tartja. Az viszont bizonyos, hogy a nyár végén érkező Borderlands film kapcsán dörzsölhetik a tenyerüket a magyar szinkron kedvelői.

Az első szinkronos kedvcsináló alapján ugyanis a poénokat egészen jól át sikerült ültetni magyar nyelvre, a szinkronszerepek kiválasztásánál pedig az illetékesek törekedtek arra, hogy a megszokott hangokkal találkozhassunk. A széria ikonikus robotja, Claptrap ugyebár az eredeti változatban Jack Black hangján szólal meg, a magyar változatban pedig szerencsére a színész állandó szinkronhangja, Kálloy Molnár Péter kapta meg a szerepet.

Hirdetés

Amennyiben nagyon furdalja az oldalatokat a kíváncsiság, és meg szeretnétek tudni, hogy fordították az előzetesben a "vaultot", vagy épp az érdekel benneteket, hogy mi lehet az a "Húgylé-szoros", akkor nincs más dolgotok, mint serényen és kecsesen rábökni a lejátszás gombjára alább.

Ha minden jól megy, akkor egészen pontosan 2024. augusztus 9-ig kell várnunk a Borderlands filmváltozatára, ami ekkor fog megérkezni a magyar mozikba. Ti hogy tervezitek, be fogtok majd rá ülni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)