Hirdetés

Magyar szinkronnal nevettet az Agymanók 2 előzetese

|

Folytatást kap a Pixar egyik legjobb és legérettebb animációs filmje.

Hirdetés

Nem igazán találja a helyét a poszt-COVID érában a Disney, a Mickey egeres vállalatnak komoly gondot okoz, hogy míg korábban biztos lehetett benne, hogy tódulnak a nézők a mozikba és tömegesen fizetnek elő streamingplatformjára a Star Wars-Marvel-Pixar-Walt Disney Amination Studios vonalon gyártott produkciók kedvéért, ma már annak is örülnie kell, ha nem veszít tíz és százmilliókat egy-egy alkotáson. Mivel Star Wars filmet évek óta nem kaptunk, így nem tudjuk, hogy mekkora a vonzereje, de a Marvel nevével fémjelzett alkotásoké láthatóan megkopott, ami pedig az animációs frontot illeti, ott a koronavírus-járvány kitörése óta szinte minden próbálkozást kudarc kísért.

A Jégvarázs 2. óta csak a pénzt égette a Walt Disney Animation Studios, még a gyártási költséget sem hozta vissza a Raya és az utolsó sárkány és Fura világ. Az Encanto jobban szerepelt náluk, de még az is kevés volt a nullszaldóhoz, így a cég azzal vigasztalódhatott, hogy legalább a Disney+-on megtalálták a közönségüket. A jelek szerint hasonló sors vár a november végén debütált Kívánságra is, amely megközelítőleg 200 millió dollárba került, de a bevétele eddig ennek a negyede csupán.

Hirdetés

Ha megnézzük a Disney második animációs stúdióját (a harmadikat sajnos nem tudjuk, mert szegény Blue Sky-t kevéssel a felvásárlás után bezárták), a Pixart, akkor hasonló eredményeket látunk. 2019-ben itt is egymilliárd feletti bevételről beszélhettünk (ezt a Toy Story 4. hozta össze), ám utána egyik bukás jött a másik után: masszív veszteséggel zárta mozis pályafutását az Előre, a Lelki ismeretek, a Pirula Panda és a Lightyear is. A 200 millióból készült Elemi azonban úgy fest, hogy végre megtörte a rossz sorozatot, hiszen közel 500 millió dollárig jutott. Jövőre pedig kiderül, hogy egyszeri alkalomról van szó csupán, vagy újra felfelé ível a Pixar pályára, ugyanis érkezik a kiváló Agymanók folytatása.

A második részben az immár tinivé cseperedett Riley új érzelmeket tapasztal meg, ami azt jelenti, hogy Derű, Harag, Undor, Bánat és Majré társaságot kap Feszkó (neki az eredeti változatban a Stranger Thingsből ismert Maya Hawke kölcsönzi a hangját) és pár további emóció személyében. Hogy ebből milyen bonyodalmak születnek, azt 2024. június 13-ától nézhetjük majd meg a hazai mozikban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)