Hirdetés

Mads Mikkelsen mesélt arról, miért vállalta Johnny Depp szerepét a Legendás állatok folytatásában

|

A dán színész lesz Gellert Grindelwald a következő Legendás állatok filmben, de esze ágában sem volt kellemetlenségeket okozni Deppnek vagy a rajongóinak.

Hirdetés

Nagy port kavart, amikor Johnny Depp és Amber Heard viharos válása miatt a színészt kirakták a következő Legendás állatok filmből, amelyért ugyan megkapja a teljes gázsit (annak ellenére is, hogy nem fog szerepelni benne), viszont nem őt fogjuk látni a híres varázsló, Gellert Grindelwald képében, hanem Mads Mikkelsent.

A közkedvelt dán sztár korábban kijelentette már, hogy nagy rajongója Deppnek és esze ágában sincs lemásolni az alakítását, a saját stílusát fogja belerakni. 

Hirdetés

Mikkelsent nemrég egy angol újság, a The Times is megkérdezte Grindelwald szerepe kapcsán, ők arra voltak kíváncsiak, hogy a színész miért vette át Depptől a gyeplőt. Mikkelsen szerint sietve hívták fel, és mivel imádta a forgatókönyvet, ezért igent mondott.

Tisztában van vele, hogy sok embernek ez ellentmondásos lépés volt, de a stúdió nyilvánvalóan meg fogja csinálni a filmet és Depp nyilvánvalóan már nem volt érintett benne, szóval ebben a harcban nem ő a másik kutya. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az új Grindelwald hozzátette még, hogy fogalma sincs, mi történt Depp magánéletében, és azt sem tudja, hogy igazságos volt-e vele a munkájának elvesztése, de a show megy tovább, és szívesen beszélt volna elődjével minderről, ha lett volna rá lehetősége, de nem ismeri őt személyesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)