Hirdetés

Mads Mikkelsen Budapesten forgat, akár te is összefuthatsz vele

|

Nemrég egy budapesti reggelizőben járt, lőtt is pár fotót a személyzettel.

Hirdetés

Ha hazánk fővárosában sétálgattok, érdemes mindig nyitott szemmel járni, hiszen bármikor belefuthattok olyan világsztárokba, mint Benedict Cumberbatch, Adrien Brody, Johnny Depp vagy éppen a Dűne filmek stábja. A tehetséges szakembereknek és kedvező feltételeknek köszönhetően előszeretettel forgatnak itt a legnagyobb produkciók is (a legújabb Alien-film munkálatai például a közelmúltban fejeződtek be Fede Alvarez rendezésében), és köztük van Bryan Fuller újdonsága is.

Az amerikai író és producer olyan világszerte ismert sorozatokat jegyez, mint az Amerikai istenek, a Halottnak a csók és a Hannibal, amelyet a dán sztárral, Mads Mikkelsennel vitt sikerre. 

Hirdetés

A színész pedig elkísérte Fullert legújabb projektéhez is: ez a Dust Bunny című horrorfilm, amelynek főszereplője Mikkelsen lesz. A filmet Budapesten forgatják, és szerepel benne Sigourney Weaver is, a történet pedig egy nyolcéves kislányról szól, aki segítséget kér az ármánykodó szomszédjától, hogy megölje az ágya alatt lévő szörnyet, amely szerinte megette a családját. Weavert egyelőre nem látták a fővárosban, Mikkelsent viszont nemrég igen: a színész a Dorottya utcai Edison & Jupiter névre keresztelt reggelizőben bukkant fel, ahol fotózkodott is az alkalmazottakkal: 

A Dust Bunny már csak azért is különleges, mert ez lesz Fuller első mozifilmes rendezése, korábban csak egy minisorozat két részét vezényelte le (Queer for Fear: The History of Queer Horror). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)