Hirdetés

Lassan tényleg elkezdhetik forgatni a Mad Max: A harag útja folytatását

|

A rendezőnek előbb egy másik projekttel kell végeznie, viszont utána már teljes erővel koncentrálhat Max Rockatansky következő kalandjára.

Hirdetés

Talán abban mind egyetértünk, hogy a 2015-ös Mad Max: A harag útja az utóbbi idők egyik legütősebb akciófilmje lett, amit bizony imádtak a kritikusok. Többek között ezért is várjuk már nagyon a folytatást, amit elég nehezen tud megszülni a Warner Bros. és a franchise társalkotója, az Oscar-díjas George Miller.

Hirdetés

Nemrég viszont ismét hallatott magáról a projekt, ugyanis Miller egy interjúban árulta el, hogy még nem végzett a Mad Max sztorijával, és már készülnek a folytatásra. Azt persze nem tudni, mikor térhet vissza a rendező a posztapokaliptikus világhoz, mivel előtte még meg kell csinálnia az Idris Elba és Tilda Swinton főszereplésével készülő Three Thousand Years of Longing című filmet, amelynek munkálatai valamikor jövő márciusban kezdődnek el. Így tehát nehéz megsaccolni, mikor kerülhet a mozikba az új Mad Max, de már az is remek hír, hogy nincs elfelejtve a projekt.

A találgatások szerint egyébként Mad Max: The Wasteland lesz a címe A harag útja folytatásának, és természetesen visszatér benne a címszereplőt alakító Tom Hardy, de azt még nem tudni, hogy ezúttal milyen kalandokba keveredik majd.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)