Hirdetés

Ma leplezi le a Marvel Comics az új Boba Fett képregényt

|

Egyelőre csak egy meglehetősen menő borítóképpel kell beérnünk, de hamarosan érkeznek a részletek is.

Hirdetés

A starwars.com-on tették közzé az új, Boba Fettre koncentráló Marvel projekt első promóképét, ami valószínűleg egyben egy borítógrafika is. Nagyon összegben mernénk arra fogadni, hogy minimum egy Boba Fett minisorozatot indítanak, de könnyen lehet, hogy az év végén érkező Disney+-os The Book of Boba Fett tévésorozat miatt akár még egy ongoing, azaz folyamatosan futó, teljesértékű széria is elstartolhat. 

További részleteket egyelőre nem árultak el nekünk az illetékesek, de a nagy bejelentésre sem kell már sokáig várni, ezt a mai nap folyamán fogják majd megejteni, úgyszintén a starwars.com-on.

Hirdetés

Boba Fett ugyebár a hivatalos kánon szerint a The Mandalorian második évadában tért vissza, és ikonikus páncélját is megkaparintotta, majd a szezon végén Bib Fortuna meggyilkolásával átvette az irányítást Jabba palotájában. Kíváncsian várjuk, hogy az új képregény vajon a régi, még a Birodalom regnálása alatt tevékenykedő Bobára, vagy az idősebb, a tévésorozatban látott karakterre koncentrál-e.

A részletekre tehát még várni kell, de az említett promóképet már most megnézhetitek (kattintás után megnő):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)