Hirdetés

Mark Hamill bizonyította, hogy Luke nem is lenne túl alacsony rohamosztagosnak

|

Pont került egy 40 éves vita végére.

Hirdetés

Mark Hamillt nem csak azért imádjuk, mert fantasztikus színész, hanem azért is, mert elképesztően aktív a közösségi oldalakon. Nemrég például magyarul posztolt, amikor felkerült az egyik magazin címlapjára.

Mark Hamill nem a Star Wars stáb legmagasabb tagja, ezt az Episode 4-ben Carrie Fisher karaktere szóvá is teszi, amikor Luke és Han Solo a megmentésére sietnek, Leia pedig úgy fogadja őket, hogy

"Már törpéket is bevesznek rohamosztagosnak?"

A színész most egyszer és mindenkorra (vagy legalábbis a következő alkalomig) lezárta a vitát azzal, hogy posztolt egy képet arról, hogy Luke valójában magasabb, mint egy rohamosztagos. Ennél több bizonyítékra nincs is szükségünk.

Hamillt hivatalosan egyébként nem válogatnák be rohamosztagosnak, mert a statisztáknak legalább 180 centiseknek kell lenniük, a Skywalkert alakító legenda pedig csak 175. Mondjuk John Boyega is pont ugyanilyen magas, és megkapta a szerepet Az ébredő Erőben, úgyhogy vele a jelek szerint kivételt tettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)