Hirdetés

Lesz stáblistás jelenet a Deadpool & Rozsomák végén?

|

Maga Ryan Reynolds válaszolta meg a kérdést a rá jellemző stílusban.

Hirdetés

A stáblistás jelenetek azóta hozzátartoztak az MCU-hoz, hogy a legelső Vasember film megjelent (amelynek végén ugyebár Samuel L. Jackson jelent meg Nick Furyként, hogy a Bosszúállók iniciatíváról beszéljen Tony Starkkal), és bár nem mindegyik sült el jól (erre rá is játszott Amerika Kapitány türelemre tanító felbukkanása), a rajongók már megszokták, hogy érdemes ülve maradni azután is, hogy a teremben kigyulladtak a fények. Nem kivételek ez alól a Deadpool-filmek sem.

A legelső Deadpool végén Wade köntösben jelenik meg, hogy szembesítsen minket azzal, hogy nem volt pénz extra jelenetet felvenni, a Deadpool 2. viszont annál ütősebb cuccot vonultatott fel: a nagyszájú zsoldos visszament az időben és többek között helyre tette az X-Men kezdetek: Farkasban látott énjét, sőt saját magát is elintézte, amiért alá akart írni a Zöld Lámpáshoz. 

Hirdetés

Joggal merült fel tehát a kérdés, hogy a júliusban világszerte mozikba kerülő Deadpool & Rozsomák - ami felvállaltan eljátszadozik majd a multiverzumokkal és cameók sokaságát vonultatja fel - folytatja-e ezt a hagyományt. A válasz az alábbi videóban rejtőzik, megtaláljátok?

A megoldás trükkös, ugyanis két másodpercnél Hugh Jackman Rozsomákjának lábai között felbukkan egy pillanat erejéig egy QR-kód, amelyet beolvasva eljutunk Ryan Reynolds YouTube-csatornájának egy nem nyilvános, "Disclaimer" című videójához. Ebben a színész elhadar egy szöveget, amelyben megemlíti, hogy elkerülik a Marvelre jellemző stáblistás jeleneteket, mivel azok mindig csak reklámjai egy másik filmnek, ami aztán egy másik film reklámjával fog végződni. 

És hogy mire számíthatunk akkor? Reynolds elmondása alapján olyan papírvékony sztorira, ami a Háború a Földön folytatásának is beillene. Ígérete szerint többnyire eszméletlenre fogják verni egymást Hugh Jackmannel, ellenségeket szereznek a Disney-nél, elmondanak néhány faszos viccet, humorizálnak kicsit az ő rovására és még többet Hugh kárára. 

"Szóval dőljetek hátra, lazítsatok, engedjétek, hogy lecsökkentsük az IQ-tokat és megemeljük a pulzusotokat, miközben elutazunk egy sivár Álomországba, egy olyan helyre, ahol felnőtt férfiak és nők harisnyában járkálnak, és úgy teszünk, mintha ez nem egy óriási kulturális segélykiáltás lenne. Ez maga a MOZI."

Hogy a színész ismét csak ugratja a rajongókat, vagy komolyan gondolta, az júliusban fog csak egyértelműen kiderülni, ugyanakkor Deadpool megalkotója, Rob Liefeld némileg ellent mondott korábban Twitteren/X-en a fenti videó üzenetének, amikor helyet adott egy szivárogtató felvetésének, miszerint várható stáblistás jelenet és észbontó lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)